Για την παρέμβαση την Τετάρτη 30/6

Στα τέλη Μάη, η “Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργατών Επισιτισμού και Υπαλλήλων Τουριστικών Επαγγελμάτων” εξήγγειλε 24ωρη Κλαδική Απεργία στις 30/6, απεργία στην οποία ως εργαζόμενοι θεωρήσαμε ότι πρέπει να συμμετέχουμε.

Στις 24/6 και κάτω από περίεργες συνθήκες η απεργία αυτή ανακλήθηκε από την Ομοσπονδία και συμπτύχθηκε με την Γενική Απεργία της Τρίτης 29/6.

Θέση μας είναι ότι η απεργία δεν είναι ένα ακόμα χαρτί στο παιχνίδι των ξεπουλημένων συνδικαλιστικών ηγεσιών αλλά εργαλείο στα χέρια των εργαζόμενων. Θεωρούμε αδιανόητο να εξαγγέλλονται απεργίες, οι οποίες αποσύρονται με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που εξαγγέλθηκαν: χωρίς να το μάθει κανένας εργαζόμενος στον κλάδο.

Ενημερώνουμε ότι η παρέμβαση στα μαγαζιά του κέντρου, στην οποία καλέσαμε θα γίνει κανονικά την Τετάρτη 30/6, στη 13:00, στην Καμάρα.

Σε περίπτωση που κάποιος συνάδελφος δεν ενημερώθηκε για την ακύρωση της απεργίας και αποφασίζοντας να συμμετέχει σε αυτήν αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα στη δουλειά του, είναι αυτονόητο ότι θα έχει την έμπρακτη αλληλεγγύη μας.